Atractanti
In apa, inca rece, folosim o cantitate mai mare de atractant. De exemplu, o lingura de anason, coriandru sau scortisoara. Va recomand urmatoarea reteta:
pesmet 20%,
faina de malai 20%,
biscuiti 25%,
srot de floarea soarelui 25%,
canepa prajita si macinata 10%.
Pentru fiecare specie vom folosi aroma (aditivul) corespunzator. Pestii abia treziti mananca mai putin si, de aceea, este necesar sa fim atenti la dozarea nadei. In pescuitul de primavara nu vom folosi mai mult de 2 kg de nada, la aceasta cantitate adaugandu-se cam 200 gr de viermusi. La nadire vom folosi bulgari moi (nada usoara) si, foarte important, vom nadi in acelasi loc. Sper ca am reusit sa dau cateva sfaturi utile celor care vor sa incerce metoda "englezeasca" la o partida de caras, babusca sau crap.Boiles
20% malai
30% gris
20% faina de soia
25% birdfood mix(jumatate tocat jumatate nu)
5% faina de orez
Modificati va...