Beauty Alert

În aceste câteva zile în care am stat pe acasă (concediu, sărbători de iarnă etc., știți voi) mi-am revizuit puțin planurile și orientările privind anumite aspecte din viață.Primul se referă la proiectul meu de suflet, #booksforsoul, despre care puteți citi mai multe aici, iar un alt punct are legătură cu partea de beauty, health și makeup.Există atâtea produse pe piață, marea majoritate atât de drăgălașe și atractive ce te îmbie să le cumperi, atâtea creme și loțiuni ce ar face minuni, atâtea hăinuțe drăgălașe, că dacă ai ceda tentației ai da faliment! Drept pentru care am decis să investesc mai puțin, dar cu cap, dar și să reduc numărul de produse utilizate.Desigur, în cazul în care ceva mă tentează prea tare, o să îl testez, căci îmi place să testez noi produse. Dacă cineva se oferă să mă cadorisească cu ceva o...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate