Când lectura devine mai mult decât o pasiune...

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Artă Lirică
Nu puțini sunt tinerii care mai citesc în ziua de azi, dar rari sunt cei care mai fac ceva pentru această frumoasă arie. Pentru Adelina Ioniță, pasiunea pentru citit a dat naștere unor produse menite să încurajeze acest lucru. Cu o mare atracție la pernele decorative de pe vremea când era copil și după ce a constatat cu tristețe că pe piață nu se găsesc aceste obiecte care i-ar fi putut aduce bucuria în suflet, Adelina a decis să investească în elementele necesare confecționării lor, ba mai mult, să țină în viață și conexiunea om-carte.
Lucrează în paralel și la lucrarea de doctorat și nu se teme de oboseală. Pasiunea o conduce spre a face lucruri frumoase, care, speră ea, să atragă oamenii. Materialele necesare creării acestor perne se găsesc pe piață. Mai mult sau mai puțin, pe vreme caldă sau rece, Adelina pleacă de fiecare dată cu lista bin...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate