Ce am invatat in (aproape) 2 luni de facut paine cu maia

 

Long time no see...Boieri Dumneavoastra! 

V-o mai amintiti pe Lola? Lola cu Lolu, incercarile mele jalnic ratate de a prasi maia la inceputul pandemiei. N-a fost sa fie atunci, n-a fost sa fie de vreo inca 2 ori anul asta, dar imi sangerau si ambitia si mandria personala, pai cum, toata lumea face si eu nu? Pana la urma am reusit! People meet Marghioala:

Sa va spun, asadar, ce-am invatat in astea 2 luni de cand am pornit aceasta maia, pe care sper s-o duc cale lunga sa-mi ajunga, ani de zile. 

Rabdarea.

Sa faci o maia este, in primul rand, o chestiune de rabdare. Nu creste azi, nu creste nici maine, poate poimaine se vede o basicuta, ras-poimaine iar nu pare a se intampla nimic.....ideea e ca maiaua nu functioneaza ca drojdia sau praful de copt, nu e un simplu agent de crestere. Maiaua devine mai puternica pe masura ce "imbatraneste". Azi e mai bine ca ieri si maine va fi mai bine ca azi. 

Suportul.

Daca va apucati sa faceti...