Cu ceva (foarte mare) întârziere, vă scriu cum și ce a fost la Food Bloggers 2016, prima ediție la care am participat. Dacă vă spun că gazdă bună ne-a fost Hotelul JW Marriott, vă dați seama că a fost un eveniment de mare ținută. La ora 9 fără un sfert eram deja pe poziții și îmi căutam o priză pentru laptop. A urmat o cană mare de cafea și „surpriza” desființării locului de fumat, atât de elegant și bine dotat, de la etaj. În continuare, vă prezint, fără prea mare lux de amănunte, pentru a nu plictisi, câteva idei extrase din multitudinea de informații prezentate participanților.10:00 - 11:30 Sesiunea 1 - Working with brandsAlexandra Sîrbu, blogger, Călătorii și FarfuriiCriterii pentru a alege o colaborare cu brandurile:• brandul să cunoască bloggerul din spatele site-ului, să-i cunoască valorile;• brandul să permită creativitatea bloggerului;• feedback sincer și detaliat de la branduri/agenți...