Se spune că sănătatea nu e totul, dar fără sănătate totul e
nimic. Din acest motiv, trebuie să facem orice ca să ne protejăm
sănătatea cât de mult putem. Unul dintre mijloacele prin care noi
ne putem proteja sănătatea este adoptarea unei alimentații
sănătoase, bogată în vitamine, calciu, fier. Cu cât vom mânca mai
multe alimente naturale bogate în vitamine, minerale, cu atât vom
avea posibilitatea să ne bucurăm de sănătate.
Ce consumați voi la micul dejun? Consumați fulgi de porumb?
Nu? Păcat. De ce? Fiindcă fulgii de porumb sunt bogați în vitamina
A, B, C, D și E. , minerale, calciu, fier și odată
consumați dimineața la micul dejun vă vor ajuta să vă bucurați de o
zi plină de energie.
V-ați săturat să îi consumați fulgi de porumb cu lapte? Dar
cine vă spune că trebuie să îi consumați doar cu lapte? Puteți face
tot felul de combinații.
Cu ajutorul fulgilor de porumb puteți prepara dulciuri
delicioase. Ce ziceți de un tiramisu cu fulgi de porumb? Dar de
batoane de cu fulgi de porumb? Sună bine, nu-i așa? Dacă vă plac
recomandările mele, vă sfătuiesc să încercați să faceți și o tartă
cu vanilie și cu fulgi. Însă înainte de desert ar fi indicat să
faceți niște șnițele cu brânză și fulgi de porumb, care ar ieși
crocante și foarte gustoase. Dacă vă plac fructele de mare, puteți
încerca să faceți și scoici saint jacques cu fulgi.
Pentru a putea prepara astfel de rețete gustoase vă recomand
să cumpărați fulgi de porumb de la Rommac. De ce tocmai pe aceștia?
Deoarece acești fulgi sunt fabricați din cereale atent prelucrate
cu o valoare nutritivă deosebită. Tehnologia folosită în producerea
lor nu alterează sub nicio formă calitatea naturală a boabelor de
porumb. Fulgii de porumb sunt foarte fragezi și se înmoaie rapid în
lichide. Ei sunt alegerea perfectă pentru un mic dejun, prânz sau
cină bogate în vitamine, fier, calciu. Așa că vă urez spor la
cumpărături și apoi la gătit!