Distribuitorul de literatură - proză scurtă oferită gratis

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Artă Lirică
În urmă cu un an, editura franceză Short Éditiona venit în sprijinul celor care, fie așteaptă autobuzul sau trenul, fie ies în parcuri și își uită cărțile acasă, sau stau cu ochii prea mult în telefoanele mobile, absorbați pur și simplu de rețele de socializare.
Așa s-a născut DISTRIBUITORUL DE LITERATURĂ (Le Distributeur d’Histoires Courtes fr.); un aparat negru-portocaliu dotat cu un ecran care oferă poezii și povestiri scurte, GRATUIT, ce se pot citi în 1, 3 sau 5 minute. Partea frumoasă este că nu se pot alege operele, surpriza constă în faptul că însuși aparatul oferă aleatoriu ceea ce se mai pot numi și „bonuri literare”.Aceste povestiri scurte aparțin autorilor editurii și reprezintă un mijloc de promovare din partea ei.

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate