Elon Musk are inca un copil, in total are 12 copii: „Cea mai mare amenintare la adresa civilizatiei este scaderea natalitatii”

Elon Musk are inca un copil, mama fiind o directoare de la una dintre companiile sale, Shivon Zilis. Directorul de proiecte speciale de la Neuralink, Shivon Zilis, a nascut la inceputul acestui an, a relatat vineri Bloomberg, citand persoane familiarizate cu acest subiect

Este al treilea copil al lui Musk cu Zilis. Miliardarul a avut gemeni cu directorul Neuralink in 2021, potrivit unor documente judiciare care arata ca Musk a depus o cerere pentru a schimba numele gemenilor pentru a „avea numele de familie al tatalui lor si a contine numele de familie al mamei lor ca parte a numelui de mijloc”.

Musk mai are inca 11 copii: cinci cu prima sa sotie, scriitoarea Justine Musk, trei cu muzicianul Grimes si trei cu Zilis.

Musk a cofondat Neuralink si este co-CEO al companiei, care dezvolta tehnologie creier-computer. Vestea despre copilul facut cu Zilis vine la cateva saptamani dupa ce The Wall Street Journal a relatat ca Musk a avut „relatii care au depasit li