150g faina
70g zahar
20g mac
170ml lapte
4 albusuri
80g zahar pt albusuri
1 praf sare
5g praf de copt
Pt crema
400g fructe de padure congelate
100g zahar
150g iaurt de fructe de padure
300ml smantana pt frisca batuta
50g zahar pudra
10g gelatina hidratata cu putina apa
Pentru foi am amestecat faina cu zahar, mac, praf de copt si lapte. Separat albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare, am adaugat zaharul si am batut pana s-a facut o spuma tare si lucioasa. Am amestecat usor cele doua compozitii.
Am impartit compozitia in 3 si am copt 3 foi pe hartie de copt.
Pentru crema am pus fructele inghetate, impreuna cu zaharul la fiert pana s-au legat ca un sirop, apoi le-am strecurat de seminte.
Am batut smantana, am adaugat zaharul pudra, iaurtul si fructele, am amestecat usor, la sfarsit am pus gelatina topita la microunde.