Fotografii subacvatice

  • Postat în Life
  • la 06-09-2015 12:14
  • 369 vizualizări
Fotografii subacvatice
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Grădină şi călătorii
Printre sporturile catalogate de cei mai multi drept "extreme", se numara si scufundarile sau scuba diving. In ultimii ani, acest sport a devenit din ce in ce mai popular, iar agentiile care ofera cursuri sau sedinte de scufundari au aparut aproape in toate zonele de litoral. Nu oricine poate practica scufundarile; e nevoie de un brevet, care se obtine in urma unui curs si apoi a unui examen, dar mai multe detalii, in caz ca sunteti interesati in acest sens, gasiti aici.
Insa odata obtinut acest brevet, tot oceanul este al tau! Cunosc multe persoane pasionate de scufundari, care mai mereu fac o multime de poze sub apele azurii, surprinzand in ele tot spectacolul marii, si care admit ca fiecare scufundare in parte este o experienta unica. Sunt anumite reguli pe care orice "scuba diver" ar trebui sa le cunoasca, cum ar fi ca nimeni nu se apropie de pestele-balon sau de murena, reguli care le sunt oricum amintite de instructorul care insoteste obligatoriu orice grup de scafandrii.
Pozele surprinse mai jos au fost facute in Marea Rosie, printre miile de pestisori colorati si enormii corali, in largul coastelor Egiptului, in urma cu cativa ani, intr-o vacanta petrecuta acolo. Au fost realizate de prietenii mei pasionati de scuba diving, cu un aparat de fotografiat special pentru scufundari. Va las in compania lumii subacvatice!









Mai sus, pestele-leu, destul de periculos, deoarece tepii lui sunt plini cu venin, iar la o simpla atingere veninul poate patrunde in corp.
Observa cineva pestele din poza de mai jos?


Daca nu l-ati gasit, poate va ajuta poza de mai jos, unde ii puteti observa ochii. Stonefish se numeste acest peste si este un maestru al camuflajului.


De același autor

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente