How to: home good vibes

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Amalia Goleanu Blog
Atunci când gândești pozitiv, lucruri pozitive ți se întâmplă, iar întreaga ta stare (fizică, mentală, spirituală etc.) este una bună.Dacă la școală, facultate sau birou nu poți să îți amenajezi locul după placul inimii, singura oază de liniște devin astfel, căminul tău.E drept că mi-ar plăcea să îmi petrec mult mai mult timp alături de căsuța mea dragă, timp în care să mă dedic îngrijirii și amenajării ei, astfel în cât să fim amândouă pozitive și pline de voie-bună!Dorințele și visele sunt însă departe de realitate și cum serviciul ne ocupă mai mult de jumătate din zi, amenajarea locuinței și inserarea unor good vibes trebuie făcută în așa fel în cât să nu îmi consum toată energia. Lucru general valabil și pentru căsuța mea, căci e musai să aibă un consum cât mai redus de energie. Dacă pentru decor, amenajare și good vibes mă ocup eu, pentru 

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate