Ingredientul principal al evenimentelor festive: sampania

  • Postat în Blog Shop
  • la 29-04-2015 16:03
  • 417 vizualizări
Ingredientul principal al evenimentelor festive: sampania
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Magazin ONLINE


Orice eveniment festiv, fie ca e o nunta, o aniversare, implinirea a n ani de la o inaugurare, etc. este stropit fara doar si poate cu sampanie. Tot sampania este prezenta si la lansarea unui vapor nou, legata de o funie lunga. Sticla se sparge de coca vasului si e sampanie pentru ca face spuma si este spectaculoasa in acel moment. Astfel, sampania este legata inevitabil de un moment festiv. 

Mai mult sau mai putin acidulata, de culoare galbui auriu, spumoasa cand ajunge pe limba, usor intepatoare dar mai mult ca o gadilitura, nu prea tare dar poti sa te se imbeti cu ea daca o bei peste masura, sampania este bautura preferata pentru orice eveniment in care se sarbatoreste ceva. Pai da, nu am vazut sampanie sa se bea la parastasuri. 

Voi ati vazut? Nu neg, se pot intampla si ciudatenii de astea. Insa pentru orice altfel de eveniment, manifestare etc. aceasta bautura, licoare cu totul speciala, de diferite calitati, este apreciata de toata lumea. Numai sa fie din aia buna si nu un vin spumant care nu este decat vin alb de proasta calitate cu sifon.

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente