După mult timp în care haosul părea să domnească în bucătăria restaurantului în care lucram, aveam în sfârșit parte de câteva zile liniștite, iar lucrurile păreau să se așeze... Să se așeze, da, căci să revină la normal cu siguranță nu, căci într-un local cu stele Michelin haosul reprezintă normalitatea.Împreună cu echipa mea de profesioniști, ne beam relaxați cafeaua, când telefonul roșu (da, ACEL telefonu) izbucni într-un târâit prelung, apăsător și cât se poate de sonor!Am răspuns imediat, căci știam că este un apel de tipul cod roșu și nu mică îmi fu mirarea, când de la celălalt capăt al firului am fost anunțați că trebuie să pregătim pentru acea seară cea mai delicioasă, deosebită, gustoasă și romantică cină din istoria restaurantului. Și când mi-a fost dat să aud și cine ne va onora cu prezența... Natalie Portman alături de soțul ei, deja mintea îmi era hiperactivă și un miliard de rețete mi se perindau p...