Noul BMW M5 CS – 2021

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Clinica de Jante Blog

Privita de la exterior spre interior, noua masina din gama BMW se remarca prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate – oferite alaturi de numeroase elemente din fibra de carbon.

Noul BMW M5 CS este echipat cu cel mai puternic motor de serie care a purtat sigla BMW. Motorul V8 de 4,4 litri, cu tehnologia BMW M TwinPower Turbo, dezvoltă 467 kW/635 CP la BMW M5 CS.

M5 CS are doar patru locuri, doua scaune M Carbon exclusive pentru fata si doua scaune individuale spate. Scaunele sunt imbracate in piele Merino fina de culoare neagra, iar toate patru au accente Mugello Red.

Scaunele din fata sunt reglabile electric pentru inaltime, inclinare, lungimea sezutului si unghiul spatarului, in timp ce latimea spatarului poate fi modificata pneumatic. Scaunele fata sunt incalzite standard, iar scaunul conducatorului este dotat si cu o functie de memorie.

Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici accentele contrastante de auriu sau jant

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate