Am folosit:Pt foi:2 oua200ml ulei200ml lapte200g zahar600-700g faina1/2 praf de coptPt crema600ml lapte200g zahar100g gris (optional faina)2 lamai250g untPt foi am batut ouale cu zahar, am adaugat uleiul cate putin ca la maioneza, apoi laptele si la sfarsit faina cernuta amestecata cu praf de copt.Am impartit aluatul in 5 si am copt 5 foi pe dosul tavii. Foile trebuie sa ramana albe.
Pt crema am amestecat laptele cu zahar si gris, am fiert la foc mic pana s-a igrosat usor, apoi am lasat la racit. Am adagat sucul de la cele 2 lamai, optional coaja rasa dupa gust. In crema rece am adaugat cate putin unt moale si am mixat pana s-a facut o crema spumoasa.Am umplut foile si le-am suprapus, deasupra am pus un fund de lemn si o greutate pana a doua zi cand se pot portiona.Eu am pstrat cateva linguri de crema pt deasupra.