Una din retele noastre preferate, o adaptare a mancarii chinezesti.Am folosit:1 piept mare de pui aproximativ 500g2 cepe (una alba si una rosie)1 ardei rosu1 ardei verde3 catei usturoi1 bucata ghimbir de 2 cm1 ardei iute2 morcovisos de soia dupa gust1 lingura sos de rosii1 lingura miere sau zaharpiper macinatsusan2 codite ceapa verdeulei pt prajit1/2 pahar apa1 lingurita amidonPt orez:150g orez500ml apa3 linguri ulei maslinesare, piper1 ceapa micaAm spalat orezul si l-am pus la inmuiat in apa.Am tocat feliute legumele si pieptul de pui. Fasiile de pui le-am pus intr-un castron, am adaugat sos de soia si piper si am amestecat. Le-am lasat 20 minute.Usturoiul si ghimbirul le-am ras pe razatoarea mica. Ardeiul iute l-am crestat in 2 si am scos semintele, eu l-am lasat intreg pt ca l-am scos la final. Dupa preferinte se pot pune mai multi ardei iuti sau sos tabasco.Intr-un tigaie wok am pus 3 -4 linguri ulei, am adaugat 2 linguri susan si l-am prajit 30 secunde la foc mic, am adaugat fas