Pui cu legume si ou in stil chinezesc

  • Postat în Culinar
  • la 02-04-2017 16:44
  • de Livia
  • 476 vizualizări
Am folosit:1 piept de pui 500g1 morcov1 felie telina2 cepe rosii1 ardei rosu1 ardei verde2 cm ghimbir3-4 catei usturoicateva codite ceapa verdesusan2 pungi orez prefiert (2x100g)2 ouasos de soiasos de cillisos worcester1 lingura mieresos tabascoulei de susanulei pt prajitpiperIntr-un bol am pus puiul taiat fasii si am adaugat sos de soia. Le-am lasat 30 minute la marinat.Intre timp am curatat si am taiat fasii legumele.In tigaia wok am pus 2 linguri ulei am adaugat puiul cu tot cu sos si l-am prajit cateva minute la foc iute. Am scos puiul si am pus o lingura ulei de susan, apoi legumele pe rand ceapa, usturoiul, ghimbirul, morcovul, telina, ardeii amestecand 1 minut dupa fiecare. Am dat legumele la o parte in wok, in locul ramas am pus cele 2 oua batute. Am amestecat un minut ouale in wok, apoi le-am amestecat cu legumele gatite deja, puiul pregatit inainte si sosurile dupa gust. Orezul l-am fiert in pungi dupa indicatiile de pe ambalaj 15 minute, l-am scos si l-am adaugat peste legu