Nu, nu mă refer la rețete de cozonaci sau pască, ori la rutina de curățenie de dinainte de Paște. Mă refer la trusa pe care ar trebui să o avem lângă noi în perioada meselor festive, pentru a nu ne număra printre cei care apelează Serviciul de Ambulanță.Se știe că mâncarea tradițional românească, pe care o punem pe masă de Paște sau de oricare altă sărbătoare, nu este tocmai una ușoară și prietenoasă cu stomacul.Despre combinațiile-bombă am tot auzit discutându-se în ultimii ani, dar parcă nu ne îndurăm să nu gustăm de Paște și din sarmale, și din drob, și din pastramă, și din plăcinte, și din vin, și... din ce mai vreți voi.Dau aceste exemple, luând în calcul doar indivizii sănătoși, fără afecțiuni cronice. Chiar și în cazul acestora, combinațiile carbohidrați cu proteine, amidonoase cu proteine sau fructe cu legume ori proteine, rămân tot combinații proaste din punct de vedere al digestiei și disconfortulu...