The archeology of my purse

Iată că a venit și ziua în care povestim despre genți. Un subiect de-a dreptul hipnotizant pentru orice femeie.E un fapt cert, tuturor ne place poșetele, portofelele, ghiozdănelele, rucsacuri etc., iar un magazin, fie el și doar online e un fel de Alice în Țara Minunilor pentru femeile din întreaga lume.Astăzi însă dezbatem alt subiect, poate chiar mai sensibil... anume- arheologia genții mele! Vă întrebați oare cum vine asta, ce arheologie, se fac săpături, suntem în Egipt, admirăm piramidele, dezgropăm mistere?!Ei bine, când vine vorba de gențile mele, DA! Iar de portofel nici nu mai vorbesc, e atât de grăsun, fix ca un purceluș de lapte, de la sutele de carduri de fidelitate pe care le dețin (dar când sunt la magazin nu le găsesc niciodată).Revenind la gen...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate