Articole postate de Popa Radu

 • Tranzitia Morph in PowerPoint... 7

  Daca nu ai mai folosit tranzitia Morph in PowerPoint, musai sa urmaresti video-ul de mai jos. E greu de explicat in cuvinte, trebuie sa vezi tu cu ochii tai. Pe langa asta, eu oricum ma exprim mai greu in epitete si metafore.  Tranzitia Morph in PowerPoint Cursuri online Am reusit performanta ca intr-un singur video… Citește mai mult »Tranzitia Morph in PowerPoint The post Tranzitia Morph in PowerPoint appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Tradu celule in Google Sheets... 6

  Cum pot traduce continutul dintr-un tabel fara sa fie nevoie sa caut dictionarul? E vreo functie care sa ma ajute la asta? Ca sa fiu sincer, nu mi-a pus nimeni intrebarea de mai sus, dar am zis ca ar fi mai bine sa incep acest articol pornind de la o intrebare. Raspunsul scurt e da,… Citește mai mult »Tradu celule in Google Sheets The post Tradu celule in Google Sheets appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Excel si inteligenta artificiala (ChatGPT)... 11

  In acest articol vedem cum se descurca ChatGPT cu MS Excel. Il punem sa scrie 3 functii, un VLOOKUP, XLOOKUP si un INDEX + MATCH. Vezi in video-ul de mai jos cum s-a descurcat.  Ce este ChatGPT Partea amuzanta a fost ca pentru a da un raspuns la aceasta intrebare, prima reactie a fost sa… Citește mai mult »Excel si inteligenta artificiala (ChatGPT) The post Excel si inteligenta artificiala (ChatGPT) appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Afiseaza procentaje in loc de numere intr-un Pivot Table 10

  Da, stiu tare lung e titlul acestui articol, aproape ca nu as mai scrie nimic altceva, dar totusi. Vreau sa iti arat in acest articol / video cum sa faci un pivot sa iti arate procentaje, ca si in imaginea de mai jos. Ce vrem sa facem? In general voi vedea intr-un pivot numere si… Citește mai mult »Afiseaza procentaje in loc de numere intr-un Pivot Table The post Afiseaza procentaje in loc de numere intr-un Pivot Table appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Elimina randurile libere in Excel... 16

  Cum pot scapa de toate randurile libere dintr-un tabel in Excel fara sa le sterg pe fiecare in parte? Intrebarea de mai sus apare aproape la fiecare din cursurile pe care le livrez (cel putin o data). Hai sa dam un raspuns in 15 secunde, vezi video-ul de mai jos.  In cazul in care s-a… Citește mai mult »Elimina randurile libere in Excel The post Elimina randurile libere in Excel appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Ingheata capul de tabel in Excel... 62

  Radu, cum inghet capul de tabel in Excel (sau randul de sus) ca sa pot vedea capul de tabel chiar si cand fac scroll? Vezi in video-ul de mai jos un raspuns scurt. Daca nu suporti sa ma mai auzi preferi sa citesti, vezi mai jos. ? Ingheata capul de tabel in Excel Poate te… Citește mai mult »Ingheata capul de tabel in Excel The post Ingheata capul de tabel in Excel appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Cum sa corectezi date in Excel... 95

  Care e cel mai simplu mod de a corecta datele gresite in Excel? Cum pot transforma din datele pe care Excel-ul le considera text in date calendaristice pe bune? Desi cele 2 intrebari de mai sus par oarecum diferite, sa stii ca trateaza de fapt aceeasi problema. Datele gresite sunt de fapt date pe care… Citește mai mult »Cum sa corectezi date in Excel The post Cum sa corectezi date in Excel appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Power Automate Desktop – automatizeaza munca in SAP 30

  Daca lucrezi in achizitii, financiar, planning, etc. e foarte posibil ca o buna parte din timp sa bantui prin SAP. Cum ar fi ca sa automatizezi toate acele click-uri? Hai sa vorbim despre Power Automate Desktop.  Power Automate Desktop Curs online Power Automate Video-ul de mai sus e preluat dintr-un curs online despre Power Automate.… Citește mai mult »Power Automate Desktop – automatizeaza munca in SAP The post Power Automate Desktop – automatizeaza munca in SAP appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Calculeaza diferenta dintre 2 date in Excel... 30

  Cum calculam cate zile calendaristice sunt intre 2 date in Excel? Dar daca vorbim despre zile lucratoare? O intrebare clara (2 de fapt) care merita un raspuns, cel putin la fel de clar si concis, vezi video-ul de mai jos.  Diferenta intre 2 date in Excel Zile calendaristice Daca am nevoie sa vad cate zile calendaristice… Citește mai mult »Calculeaza diferenta dintre 2 date in Excel The post Calculeaza diferenta dintre 2 date in Excel appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Diagrame in PowerPoint... 115

  Nu toate prezentarile sunt despre poze sau text. Cateodata vrei pur si simplu sa faci lucrurile mai clare desenand un proces. Cred ca ti-ai dat seama cam unde duce aceasta introducere, hai sa vorbim despre diagrame in PowerPoint, vezi video-ul de mai jos. Diagrame in PowerPoint PPT Master Acest video este parte din PPT Master,… Citește mai mult »Diagrame in PowerPoint The post Diagrame in PowerPoint appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Numeroteaza un tabel in Excel... 65

  Cum pot sa numerotez rapid un tabel in Excel? Simplu, uite asa: Posibil ca acesta sa fie cel mai scurt articol de pe site de pana acum. ? The post Numeroteaza un tabel in Excel appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Elimina spatiile libere in Excel... 52

  Cum pot elimina spatiile libere (inainte si dupa) in Excel? O intrebare buna, care merita un raspuns scurt aici. Avem 2 optiuni: Functia TRIM Flash fill Vezi video-ul de mai jos.  Elimina spatii libere in Excel Functia TRIM In video ai vazut (probabil) 2 optiuni, prima era folosind functia TRIM. Este o functie simpla care… Citește mai mult »Elimina spatiile libere in Excel The post Elimina spatiile libere in Excel appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Functii si Formule in Excel – Introducere... 90

  In acest articol vorbim despre functii si formule in Excel. Incercam sa facem o introducere, adica sa intelegi cateva elemente de baza care te vor ajuta sa scrii formule in Excel cu mai putine erori si mai putin „la plezneala”. Functii si formule in Excel   MS Excel Extended Publicitate: video-ul de mai sus e… Citește mai mult »Functii si Formule in Excel – Introducere The post Functii si Formule in Excel – Introducere appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Cautare in Outlook – ce ar trebui sa stii... 96

  In acest articol vorbim despre cautare in Outlook. De ce? Pentru ca un lucru pe care il aud in jurul meu este ca e destul de greu sa gasim email-uri. Problema e ca atunci cand scriu ceva in casuta de cautare si dau enter primesc prea multe rezultate.  Cautare in Outlook Curs online Outlook Acest… Citește mai mult »Cautare in Outlook – ce ar trebui sa stii The post Cautare in Outlook – ce ar trebui sa stii appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Test Excel – Tu cat de „ninja” esti in Excel? 79

  Inainte de a incepe un curs despre Excel inhouse, primul lucru pe care il fac e sa evaluez cunostintele participantilor. Fac asta printr-un test online despre Excel cu 20 de intrebari. Ce zici, incerci sa il parcurgi si tu? Tu cat de „ninja” esti in Excel? Testul are 20 de intrebari, oare la cate o sa… Citește mai mult »Test Excel – Tu cat de „ninja” esti in Excel? The post Test Excel – Tu cat de „ninja” esti in Excel? appeared first on onLearn.

  Citește mai departe