Articole postate de Popa Radu

 • Extrage tabel din poza in Excel... 31

  Cum ar fi sa poti extrage un tabel in Excel dintr-o poza facuta cu telefonul? Nu de alta, dar poate nu mai stii unde e fisierul initial si nu ai vrea sa il mai rescrii. Chiar, cum ar fi? Vezi video-ul de mai jos. Extrage tabel din poza Get data in Excel Stiai deja ca… Citește mai mult »Extrage tabel din poza in Excel The post Extrage tabel din poza in Excel appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Functia SORT in Excel... 9

  Se pare ca avem si o functie care poate sa sorteze un tabel in Excel, nu doar una care sa il filtreze. Poate vrei datele sa vina intr-o anumita ordine, nu asa la intamplare. Functia SORT in Excel Eu zic ca e ceva super simplu de inteles, asa ca am facut un video scurt. Sintaxa… Citește mai mult »Functia SORT in Excel The post Functia SORT in Excel appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Functia UNIQUE in Excel – gaseste valorile unice 36

  Cum as putea sa gasesc valorile unice pe o coloana in Excel? E vreo functie care face asta? Da, putem folosi pentru asta si optiunea de remove duplicates in Excel. Daca ai insa o varianta mai noua de Office ai si functia UNIQUE, una foarte simpla. Functia UNIQUE in Excel Sintaxa Avem in felul urmator:… Citește mai mult »Functia UNIQUE in Excel – gaseste valorile unice The post Functia UNIQUE in Excel – gaseste valorile unice appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Registru clienti – Persoane Fizice si Persoane Juridice 51

  Comercializezi produse si servicii catre persoane fizice sau juridice si nu ai idee cum sa iti creezi o baza de date in care sa iti gestionezi toti clientii? Vin eu cu o solutie, cei drept simpla, dar eficienta. Am creat un program la care am adaugat un formular de introducere date. Ce face acest formular?… Citește mai mult »Registru clienti – Persoane Fizice si Persoane Juridice The post Registru clienti – Persoane Fizice si Persoane Juridice appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Registru de casa in Excel... 82

  Ai si tu o afacere mai mica si ai nevoie de un model simplu pentru gestionarea intrarilor si iesirilor de numerar in Excel? Daca da, ai ajuns unde trebuie. Am ales sa automatizez pentru tine un fisier in Excel care sa genereze automat Registrul zilnic de casa si Registrul lunar de casa. Mai jos poti… Citește mai mult »Registru de casa in Excel The post Registru de casa in Excel appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Nu permite duplicate in Excel... 56

  Ce ar trebui sa fac in Excel pentru a nu permite valori duplicate pe o coloana? Intrebarea de mai sus am primit-o saptamana trecuta la un curs despre Excel. E una suficient de interesanta incat sa o trec pe lista de articole si sa ajunga si pe site. Fara duplicate in Excel Dupa cum ai… Citește mai mult »Nu permite duplicate in Excel The post Nu permite duplicate in Excel appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Calcul rata credit in Excel – functia PMT... 38

  Daca te intereseaza sa te legi de o banca (nu din aceea pe care o gasesti in parc) pentru vreo 10, 20 de ani, ca si mine de altfel, probabil ca te intereseaza atunci cand cauti un credit care e rata lunara si cum se modifica in functie de dobanda si numarul de rate. Functia PMT Ce sa… Citește mai mult »Calcul rata credit in Excel – functia PMT The post Calcul rata credit in Excel – functia PMT appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Scadentar rate in Excel... 74

  Recent am avut un webinar despre Excel in care m-am laudat ca am facut un scadentar rate in Excel. Fiindca nu am fost sigur daca participantii m-au crezut, am zis ca nu ar fi rau sa il adaug si aici pe site, poate e util si pentru voi. Scadentar rate Excel Hai sa vedem in… Citește mai mult »Scadentar rate in Excel The post Scadentar rate in Excel appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Grafice in Power BI... 85

  Hai sa vorbim despre Grafice in Power BI. De fapt, daca ma gandesc mai bine, decat doar sa vorbim despre ele, hai sa le facem pur si simplu. Vezi video-ul de mai jos. Grafice in Power BI Curs online Power BI Da, am mentionat si in video faptul ca am extras aceasta lectie dintr-un curs… Citește mai mult »Grafice in Power BI The post Grafice in Power BI appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Medie Ponderata in Excel... 63

  Cum facem o medie ponderata in Excel? Globul meu de plastic cristal de acasa imi spune ca macar o persoana dintre cei care ma urmaresc prin email, feisbuc sau iutub si-a pus vreodata intrebarea aceasta. Hai sa dam un raspuns. Medie ponderata in Excel Vrei sa inveti Excel? Cine stie, posibil ca raspunsul sa fie… Citește mai mult »Medie Ponderata in Excel The post Medie Ponderata in Excel appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Model stocuri in Excel... 67

  Am facut la un moment dat un model simplu pentru gestiunea stocurilor in Excel. Am fost foarte mandru de rezultat, avea totusi o mica problema, nu functiona. ? Asa ca, hai sa facem un model de gestiune a stocurilor care sa nu ne mai dea batai de cap. Radu, dar ce baiuri avea? Cateodata am… Citește mai mult »Model stocuri in Excel The post Model stocuri in Excel appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Introducere in Power BI... 108

  Ce e Power BI? Cum ma poate ajuta la rapoartele mele? De unde incep? Intrebarile ar putea sa continue, dar ma opresc aici, hai sa le dam un raspuns, hai sa facem o introducere in Power BI. Introducere in Power BI Daca preferi varianta video, vezi mai jos. Ce e Power BI? Hai sa vedem… Citește mai mult »Introducere in Power BI The post Introducere in Power BI appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Acum poti adauga imagini in celule in Excel... 88

  Da, ai citit bine, daca ai ultima versiune de Office, acum poti adauga imagini in celule in Excel. Cheia aici este ca imaginea este in celula si nu deasupra celulei ca si pana acum. Vezi un demo in video-ul de mai jos. Adauga imagini in celule Daca tot am pus un video mai sus, am… Citește mai mult »Acum poti adauga imagini in celule in Excel The post Acum poti adauga imagini in celule in Excel appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Pivot Table in Excel – tot ce trebuie sa stii... 85

  Majoritatea dintre noi folosim Excel-ul pentru rapoarte. Centralizam acolo multe date iar mai apoi incercam sa le dam o forma cat de cat usor de inteles. Pivot Table in Excel ne poate ajuta sa nu mai pierdem timpul aiurea cu filtrari, sume manuale sau subtotaluri care iti incarca tabelul in care lucrezi. Radu, dar Pivot-ul… Citește mai mult »Pivot Table in Excel – tot ce trebuie sa stii The post Pivot Table in Excel – tot ce trebuie sa stii appeared first on onLearn.

  Citește mai departe
 • Cum dezactivezi notificarile in Outlook... 83

  Da, chiar, cum dezactivam notificarile in Outlook? E cam enervant cand laptop-ul tau iti trimite cate o notificare o data la fiecare 2 minute. Da, stim ca primesti multe email-uri. Dezactiveaza notificarile in Outlook Uite asa le poti dezactiva, vezi video-ul de mai jos. Dar unde trebuie sa merg mai exact? Nu am timp sa… Citește mai mult »Cum dezactivezi notificarile in Outlook The post Cum dezactivezi notificarile in Outlook appeared first on onLearn.

  Citește mai departe