GAULEITERUL NAZI,KLAUS WERNER JOHANNIS,FOSTUL PRIMAR AL SIBIULUI ESTE MAI PRESUS DE LEGI? ,ASA CUM ESTE MENTORUL SAU SI AMIC DE FAMILIE CU TRAIAN BASESCU?

Materialul care urmează a fost publicat în urmă cu mai bine de un an de revista “Justiţiarul”, dar fără nici un rezultat, deşi a fost tot o scrisoare deschisă, adresată atunci preşedintelui Traian Băsescu. Acesta, cu toată poza lui ipocrită de luptător anticorupţie, îl protejează pe primarul sibian şi grupurile de interese susţinute de Iohannis.
Preşedintele suspendat nu a făcut decât să execute ordinele primite din Germania, stat care are tot interesul să-l menţină pe Klaus Iohannis ca primar, deoarece prin acesta îşi rezolvă interesele geo-politice din zonă (neocolonizare, autonomie în favoarea maghiarilor şi saşilor, expansiune politico-economică). În paralel funcţionează şi traficul de influenţă intern, întreţinut tocmai de grupurile de interese pe care le acuză Băsescu. Nu întâmplător Sfintele Sărbători de Paşti le-a petrecut la Sibiu în compania primarului infractor. Se par...