LA SMART FM:”MICUTA PICASSO”,ALEXANDRA NECHITA VA FI VINERI LIVE ,LA ORA 13,00 IN EMISIUNEA „CHIPURI FARA MASCA”REALIZATA DE RODICA MANDACHE!

Pentru cei mai mulţi dintre noi, Alexandra Nechita, cunoscută în întreagă lume drept “Micuţa Picasso”, nu ar mai avea nevoie de vreo prezentare. Vom vorbi despre cele mai importante realizări ale ei de-a lungul timpului, asumându-ne să nu fim chiar la curent cu toate reuşitele ei, în special cele de dată recentă. În premieră la un post de radio, ea, Alexandra Nechita, va fi prezentă vineri, la ora 13.00, în emisiunea “Chipuri fără mască”, realizată de Rodica Mandache.

“A fost ca o cometă, când am văzut-o prima dată, într-o emisiune a lui Marius Tucă: cred că avea vreo opt ani, mi-a rămas în minte siguranţa cu care spunea că e româncă, că tot ce face – face pentru ţara ei, deşi era doar un copil. Când am întâlnit-o acum, m-am blocat, deşi eu mă blochez rar, pentru că avea aceeaşi siguranţă şi naturaleţe care n-au nimic de-a face cu reuşită, rar vezi oameni plin de bani, de succes că sunt atât...