PRESEDINTELE PSD SI PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR LIVIU DRAGNEA:”SEMNALELE DATE DE COMISIA EUROPEANA PROFUND INCORECTE,MAI ALES CA CINCI STATE MARI AU SARIT PESTE DEFICITUL DE 3% FARA CA RESPONSABILIII IN FRUNTE CU JUNCKER SA REACTIONEZE!”

Deficitul de 3% nu va fi depășit, a afirmat marți președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, precizând că semnalele date în acest sens de Comisia Europeană sunt „profund incorecte”.

„Când state mari au sărit peste deficitul de 3%, n-a fost nicio reacție de la Comisia Europeană. În România, când nici măcar nu se pune problema să depășim deficitul de 3%, ne tot arată cartonașe galbene sau ne atenționează. Programul de guvernare va fi pus în practică. Deficitul nu va fi depășit, în schimb vrem să fim lăsați să dezvoltăm România. Toate aceste semnale care sunt date, bazate nu știu pe ce, din punctul meu de vedere sunt profund incorecte, cele care vin de la Comisia Europeană. Nu cred că așa trebuie procedat cu un stat membru, chiar dacă este vorba de România”, a susținut Dragnea, la Parlament, la o declarație comună cu premierul Sorin Grindeanu, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă va exista un răspuns pe acest subi...