A avea la îndemână aperitive ușoare de Ziua Recunoștinței este cheia unei sărbători reușite. De ce? Pentru că să recunoaștem, mesele de Ziua Recunoștinței sunt rareori gata la timp. Nu este nimic mai rău decât să fii stresat în legătură cu gătitul în timp ce oaspeții te urmăresc cu întrebări despre „Când va fi gata?” și „Aproape ai terminat?” Nici măcar să nu mă încep cu oamenii care fură mușcături din tigăile și oalele de pe aragaz. Având în vedere asta, există trei lucruri pe care trebuie să le facă aperitivele ușoare de Ziua Recunoștinței.
În primul rând, trebuie să fie ușor pregătite sau făcute din timp. Între a te asigura că curcanul nu arde și piureul de cartofi este bine piureat, ultimul lucru de care bucătarul are nevoie este stresul la aperitiv. În al doilea rând, nu ar trebui să fie prea sățioase. Niciun aperitiv nu trebuie să ia din masa principală. Ar fi o rușine pe...