Alimentele de sezon, aliați ai organismului pentru o imunitate puternică: varză, salată verde, mere și berea consumată cu moderație

București, 28 martie 2022: Primăvara aduce propriile provocări pentru sănătatea și echilibrul organismului. Agenții patogeni prezenți pe parcursul iernii sunt la fel de activi și în lunile de primăvară. Prevenția și o alimentație echilibrată, care să conțină fructe și legume de sezon, lactate degresate, pește și carne slabă, pot contribui la menținerea sănătății organismului și la susținerea unui sistem imunitar pregătit pentru factorii externi. Când un agent patogen pătrunde în organism, sistemul imunitar este responsabil pentru determinarea gradului de severitate asupra organismului, cât și a timpului necesar până la restabilirea echilibrului. Astfel, sistemul imunitar reprezintă un scut de apărare care luptă pentru a păstra organismul sănătos și activ în orice moment al anului.

„Sistemul imunitar funcționează neîncetat pentru a putea menține organismul sănătos, cu atât mai mult în sit...