Altfel spus, nimeritura de vita cu ardei la tigaie. Sau tocana de ardei cu vita. Facuta la lichidare. Da, da, la lichidare, adica 1) aveam de lichidat niste frumuseti de ardei (aici intrand, generic, ardei grasi rosii, capia si gogosari) de adastau cam tristi prin balcon si 2) cre' ca ma lichidau colegii de apartament, mai ales cei de sex masculin, mancatori de carne, de nu faceam ceva si pe placul lor. Ca aseara, tot la lichidare, am facut "pizza" cu blat de conopida si piure de dovlecel galben cu usturoi si au avut niste priviri tare ratacite cautand din priviri halca. Halca de carne, adica.Avand asta in minte, inca de aseara am scos la dezghetat niste carne de vita, sa zic cam jumate de kilogram si niste piept de curcan, sa zic cam 800 g, sigura fiind ca dimineata ma voi trezi mult mai desteapta si voi sti din prima clipa ce sa gatesc cu ele.Da, cum sa nu....Asa ca abia pe la pranz m-a lovit harnicia in plex, am dezosat rapid pieptul de curcan si l-a...