Cum arată Anca Țurcașiu într-un costum de baie minuscul. Actrița se mândrește cu un trup de invidiat: „Wow, ești foarte sexi”

Anca Țurcașiu și-a încântat prietenii din mediul online cu o imagine de-a dreptul incendiară în costum de baie. Actrița este posesoarea unui trup de invidiat și nu ezită să își afișeze formele provocatoare pe rețelele sociale.

La cei 51 de ani, Anca Țurcașiu face senzație pe contul de Instagram cu pozele sale spectaculoase. Artista este foarte activă în mediul online și își ține la curent urmăritorii cu cele mai frumoase evenimente din viața ei.

Deși a obișnuit pe toată lumea cu postările sale, de data aceasta actrița a dus totul al un alt nivel și s-a lăsat fotografiată într-o ipostază extrem de sexi la malul mării, în costum de baie minuscul. Imagine nu a putut trece neobservată de oamenii de pe rețelele sociale.

Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie minuscul Superba cântăreața a încins atmosfera pe Instagram, locul în care a publicat o imagine fierbinte, care a pus pe jar publicul masculin. Aceasta s-a l�...