Experiența folosirii unui șampon solid

  • Postat în Edu
  • la 25-01-2018 18:02
  • 7 vizualizări
Experiența folosirii unui șampon solid
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe C'est moi, Alina!

#greenmamadigshaircare too…

O să intru direct în subiect și o să povestesc, pe scurt, cum acum câteva luni când am avut ceva lipsă de minerale, părul a fost primul care mi-a arătat treaba asta, m-a atenționat, aproape răspicat, că mi s-a slăbit rădăcina firului de păr și că ar fi momentul să iau niște măsuri.

Am zis să încerc altceva pentru părul meu, așa că m-am gândit să caut un șampon solid eficient. Ar fi fost prima dată când încercam un astfel de șampon… bine, poate că mi-am mai luat eu vreo săpuneală în copilărie de la mamaie, dar asta nu se pune, nu?! ?

View this post on Instagram

Mi-am zis să încerc pentru prima dată ever șamponul solid. Produsul pe care l-am ales este săpunul pentru păr uscat realizat manual de cei de la @joviscosmetics. Voi ați mai folosit astfel de produse pentru îngrijirea părului? Cu ce impresii ați rămas? ••• Also, să trăiți cu numele tot cei care vă sărbătoriți numele astăzi! ?

A post shared by Alina (@alice.goes.green) on Nov 7, 2017 at 11:02pm PST

Știam despre Jovis Homemade Beauty că au produse pentru îngrijirea părului fără ingrediente nocive și am găsit 3 șampoane solide din gama Herbal Hair Care, din care am ales varianta pentru păr uscat cu ulei de ricin, extract de frunze de nuc și mușețel, ulei de neem, miere, uleiuri esențiale de lavandă și melissa, care promitea să ofere părului o îngrijire naturală, având efect de stimulare a creșterii părului și anti-mătreață. Pentru vârfuri, am ales uleiul lor de argan organic, presat la rece și am mai adăugat în coș o cutiuță cu ulei de cocos… pentru styling. ?

Am început programul pe la începutul lunii noiembrie și pentru că am vrut să am o evidență a schimbărilor, mi-am notat plusurile și minusurile într-un jurnal al spălărilor. Geeky. ?

Plusuri:

  1. Nu am simțit că mi se îngrășă părul, și asta tocmai datorită uleiui de neem din compoziție cu efect antimătreață, antibacterian și antifungic;
  2. Începusem să observ și câteva scuame pe scalp, dar imediat după a doua folosire, au dispărut și acestea (datorită argilei ghassoul, folosită pentru absorbția excesului de sebum și a impurităților);
  3. Am observat mai mult ”pufuleț” (așa îi spun eu perișorului care crește deasupra frunții), ceea ce înseamnă că s-a regenerat mai repede;
  4. Nu a mai picat la fel de mult… în continuare îmi cade, dar din moment ce se regenerează așa de repede, mă gândesc că e normal;
  5. În consecință, părul mi-a crescut mai repede și mai lung ca niciodată… ori eu mă rugam de el cu lunile să crească mai mult de 1 cm pe lună;
  6. Adio, vârfuri uscate! Aportul vizibil constructiv al uleiului de argan și celui de cocos, pe care le-am folosit alternativ.

Minus:

Dacă uitam cumva să-l pieptăn înainte de duș, se încâlcea foarte rău, dar treaba asta nu poate fi numită tocmai un minus. În plus, uleiul de argan mi-a fost de folos și m-a ajutat să-l descâlcesc, fără să-l rup.

27330110_1341399159293814_1341778863_o.jpg

Dacă aveți recomandări de produse de îngrijire a părului anticădere, do let me know! Aștept să-mi spuneți dacă au fost sau nu eficiente ori dacă ați observat îmbunătățiri. Hugs!

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente