În Constanţa s-a deschis un nou punct de trecere a graniţei în Bulgaria

Un nou punct de trecere a forntierei în Bulgaria a fost deschis, la Lipniţa, în judeţul Constanţa. Programul de funcţionare va fi de la ora 08:00 la ora 20:00.

Prin acest punct de frontieră nu va fi permis transportul de materiale periculoase, animale vii şi al produselor supuse controlului fitosanitar.

Premierul Mihai Tudose şi ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, au participat, marţi, la inaugurarea oficială a Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Lipniţa deschis în regim de trafic internaţional la graniţa cu Republica Bulgaria.

”Lucrările de amenajare şi modernizare desfăşurate au avut în vedere ca acesta să întrunească condiţiile pentru a fi deschis în regim de trafic internaţional conform catalogului Schengen. Astfel, punctul de trecere beneficiază de artere de control pentru fiecare sens, intrare şi ieşire din ţară, cabine de control, spaţii interioare, echipamente tehnice şi IT. Personalul care îşi desfăşoa...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate