44 de pahare de vin, sa ne intelegem! Insa am simtit nevoia sa le mentionez fiindca sunt direct si indisolubil legate de facutul mucenicilor. Ma intreb daca reuseste cineva sa le bea pe toate....Reteta nu-i vreo revelatie, ca am folosit-o tot pe aia de anul trecut, cu mici modificari.Pentru aluat am amestecat 200 ml de lapte caldut cu 6 linguri rase de zahar brun si un pliculet de drojdie. Am adaugat 100 g de unt topit, un praf de sare, un ou si cam 400 g de faina. Zic "cam" fiindca depinde de ce faina aveti, cea pe care o am eu acum are un grad mai redus de absorbtie (a? ce frumos ma exprim?) si bag seama ca in majoritatea retetelor de le facui in ultima vreme a trebuit sa pun mai multa decat prevedea reteta.Toate astea in masina de paine, pe programul de aluat, dupa framantat lasate cam jumatate de ora la dospit, ori in masina ori intr-un castron acoperit cu folie. Cum eu planuiam sa fa...