Cu mulți ani în urmă, am petrecut câteva săptămâni în vacanță în Europa. Am făcut drumeții, am explorat orașe frumoase, am încercat mâncăruri locale și m-am răsfățat cu mult prea mult din un favorit italian: Nutella. Aș mânca Nutella la micul dejun și la desert și a fost un deliciu delicios, cu ciocolată.
Când ajungeam acasă, cumpăram ocazional un borcan de Nutella pentru a mă bucura. Dar m-am întrebat, este Nutella sănătoasă? Pe măsură ce am aflat mai multe despre ingrediente, mi-am dat seama că nu era o opțiune bună. Mi-am creat propria rețetă de Nutella de casă, dar asta necesită adesea mai mult timp decât am.
Eram hotărât să găsesc o versiune mai sănătoasă, prefabricată și cu conținut scăzut de zahăr a acestei tartine.
Ce este Nutella?Tartina de ciocolata cu alune a fost populara de la inceputul anilor 1800, cand ciocolata era rara din cauza legilor de import. Pentru a întinde ciocolata pe car...