O întorsătură a clasicului

Nimic nu pare mai special pentru un mic dejun de sărbători decât rulourile cu scorțișoară cu curmale cu portocale. Îmi plac rulourile cu scorțișoară de orice fel: dintr-un tub pop, de la zero, mâncate desfăcând aluatul pufos și începând cu centrele lipicioase mai întâi. Deși nu mă pot sătura de clasic, am făcut câteva modificări tradiției cu această rețetă, prezentând un ingredient neașteptat, dar extrem de delicios în umplutură: curmale.

Aceste rulouri cu scorțișoară portocalie sunt la fel de lipicioase și lipicioase ca și clasicele, dar sunt făcute fără zahăr rafinat în umplutură. În schimb, curmalele înmuiate amestecate cu tone de condimente și coaja de portocală creează cea mai bună aromă, ducând aceste rulouri cu scorțișoară la nivelul următor. Crede-mă, brunch-ul tău de vacanță este pe cale să devină și mai delicios.

...