O rețetă de pulpe de pui glazurate cu cidru pentru cine ușoare de toamnă

Aceste pulpe de pui glazurate cu cidru întruchipează toată căldura și confortul toamnei de care îmi doresc acum. Cu o piele crocantă, aurie și o glazură de cidru lipicioasă și dulce, bogată în arome de sezon, acest fel de mâncare este tot ce îți dorești într-o masă de noapte – simplu de făcut, absolut delicios și perfect pentru nopțile în care vrei niște cu adevărat delicioase cu puțin efort. . Am adăugat aceste ingrediente pe lista mea de cumpărături de weekend și este una atât de bună de avut la îndemână atunci când aveți nevoie de o cină rapidă, dar satisfăcătoare, într-o săptămână plină.

De fapt, am făcut acest fel de mâncare pentru recentul Friendsgiving al echipei noastre și se dovedește că este, de asemenea, o alternativă excelentă la curcan, dacă nu aveți chef să prăjiți o pasăre întreagă. Așadar, fie că îl pregătiți pentru o adunare intimă de Ziua Recunoștinței sau pen...