Pago, una dintre cele mai descărcate aplicații din top 10 finance a AppGallery: ”Plata facturilor online a economisit 270 de ani din viața românilor”

Bucureșt 21 iunie 2022: Românii au economisit în jur de 270 de ani prin plata online a facturilor, conform calculelor făcute de Pago, una dintre cele mai accesate aplicații din top 10 aplicatii financiare din AppGallery, magazinul de aplicații al Huawei. Deși sunt mulți oameni care preferă să plătească facturile prin metodele clasice, există totodată și un trend al plăților prin intermediul mediului online și al aplicațiilor de profil.

Românii au plătit până la 11 milioane de facturi prin Pago până în acest moment. S-au procesat până la 300 de milioane de euro prin această aplicație, din care aproape 60 de milioane de euro până anul acesta. Furnizorii cu cele mai multe tranzacții în aplicația Pago sunt cei de electricitate, gaze și servicii telecom. Aplicația Pago a integrat un număr de 393 de furnizori locali și naționali. Pago a înregistrat mai mult de 421.000 de descărcări până în prezent, de când se află î...