Pavlova la pahar

  • Postat în Life
  • la 03-01-2022 10:15
  • 369 vizualizări
Pavlova la pahar
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Ce si cum mai gatim

Ingrediente:

- 400 ml smantana de separator

- 1 plic zahar pudra Dr Oetker cu aroma de vanilie

- esenta de vanilie

- fructe proaspete: zmeura, afine, coacaze rosii

- bezele asortate


Se bate smantana cu zaharul pudra si esenta de vanilie pana se intareste iar telul lasa urme ferme.

Se taie in bucati cateva fructe de zmeura.

Se aseaza in pahar un strat de frisca peste care se adauga doua bezele rupte in bucati mari.

Se presara fructe maruntite,

Se completeaza cu frisca pana aproape de buza paharului si se decoreaza cu doua bezele.

Apoi se adauga din nou fructe intregi,

Pentru completarea decorului in ton cu sarbatorile am adaugat la sfarsit o crenguta de coacaze rosii,

Un deliciu!

La multi ani!

De același autor

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente