Povestea tânărului din Iași care ridică de la zero case pentru copiii săraci: “Haideți, fraților, să facem o faptă bună!”

Ne plângem mereu că nimic nu se clădeşte în România, dar cine ne împiedică să construim? Nimeni şi nimic spune Bogdan Tănasă, un tânăr din Iaşi care de patru ani ridică de la zero locuinţe pentru copiii sărmani.

“Casa Share” a pornit de la povestea unor copiii fără mamă şi fără jucării şi este acum un proiect cu zeci de mii de voluntari şi 17 case nou-nouţe, livrate la cheie. Cum a reuşit? Un apel pe Facebook şi gândul că nimic nu îl poate opri, scrie digi24.ro.

A fost momentul în care s-a pus prima cărămidă la temelia Casei Share. Un jurământ pe care Bogdan Tănasă l-a făcut după ce a văzut sărăcia cruntă în care trăiau şase copii părăsiţi de mamă în satul Broşteni. Era decembrie 2014 când Bogdan a lansat un apel disperat pe Facebook.

„Rog toți prietenii care pot să mă ajute cu ceva, materiale de construcții, orice, termosistem. Haideți, fraților, să facem o faptă bună, să îi ajutăm pe...