Păstrez adesea ghimbir proaspăt în caz de stomac deranjat (poate fi un salvator la începutul sarcinii!). Rădăcina de ghimbir adaugă, de asemenea, o aromă gustoasă băuturilor, turtă dulce și chiar ceaiului cu gheață. Pe cont propriu poate fi puțin picant, dar siropul de ghimbir este o modalitate aromată de a adăuga puțină dulceață băuturilor și mâncărurilor.
Această plantă de încălzire are tone de beneficii pentru sănătate și stimulează circulația și imunitatea. Este perfect (și gustos!) pentru vremea rece.
Sirop simplu de ghimbirRețeta tradițională de sirop de ghimbir folosește rădăcină proaspătă de ghimbir și un îndulcitor, cum ar fi zahărul brun sau zahărul organic din trestie. Similar cu siropul de soc, ghimbirul picant este fiert în lichid, apoi strecurat și îmbuteliat. Totuși, puteți obține aroma de ghimbir fără zahăr foarte rafinat.
Această versiune de sirop de ghimbir fierbe ghimbirul în a...