Sam Sacks despre crearea unei bucătării deschise și aerisite

Proiectarea unei bucătării care să pară deschisă și spațioasă, dar care funcționează perfect pentru viața de zi cu zi, necesită un echilibru atent între formă și funcție. În această fermecătoare casă de artă și meșteșuguri din anii 1920, lângă High Park din Toronto, designerul Sam Sacks a reușit exact asta. Spațiul este un amestec armonios de elemente tradiționale și moderne, cu fiecare detaliu gândit atent pentru a crea o bucătărie care să se simtă atât practică, cât și incontestabil frumoasă. De la rafturile sale aerisite, până la insula mică, dar primitoare, bucătăria reflectă înțelegerea modului de a profita la maximum de o amprentă mai mică fără a sacrifica eleganța sau utilitatea.

În timp ce depozitarea a fost o prioritate pentru această familie de patru persoane, Sacks a optat pentru rafturi deschise în loc de dulapuri închise, dând spațiului o calitate mai ușoară, mai eterică. Ra...