Sony a lansat noile carduri de memorie CFast din gama Pro

  • Postat în IT
  • la 13-12-2017 13:29
  • de Mihai V
  • 254 vizualizări
img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe New Edition News

Sony lanseaza gama de carduri de memorie de inalta performanta CFast, conceputa pentru a raspunde nevoilor fotografilor profesionisti si videografilor.Noua gama G Series CFast este compatibila cu capabilitatile superioare ale camerelor foto si video DSLR precum si a camerelor 4K, oferind viteze de scriere de pana la 510MB/s si viteze de citire de pana la 530MB/s.

„Noile modele CFast completeaza gama actuala de produse, care include SSD-uri profesionale interne, carduri XQD si SxS, precum si cel mai rapid card SD din lume si consolideaza pozitia Sony de lider in solutii de memorie profesionale, imbunatatind experienta de fotografiere si optimizand fluxul de lucru”, a declarat Romain Rousseau, Senior European Product Manager.

Fotografii profesionisti au nevoie de o viteza mai mare pentru fotografierea in rafala a imaginilor cu rezolutie mare, cum ar fi formatul RAW. Cu o viteza de scriere de pana la 510MB/s, depasind cu mult capabilitatile cardurilor actuale CFast...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate