Starea de bine a tinerei generații, astăzi pentru viitor!

  • Postat în IT
  • la 13-12-2017 07:41
  • de Mihai V
  • 446 vizualizări
img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe New Edition News

Pornind de la raportul UNICEF publicat în aprilie 2013, potrivit căruia România se află pe ultimul loc din Europa în ceea ce privește starea de bine a tinerilor1, Fundația PRAIS a inițiat la începutul acestui an un nou proiect național „Suntem tânăra generație!”. Principalele sale obiective sunt promovarea și susținerea stării de bine, asociată importanței cunoașterii prin educație, a respectului de sine și a celor din jur, a bunelor relații, încrederii, responsabilității, toleranței, stilului de viață echlibrat, valorizând talentele tinerilor, diversitatea lor și militând pentru incluziunea socială a categoriilor vulnerabile din rândul acestora.

Proiectul se derulează în 20 orașe, 3 comune și 1 sat din România: București, Ploiești, Iași, Timișoara, Cluj – Napoca, Roman, Brașov, Codlea, Făgăraș, Predeal, Râșnov, Rupea, Săcele, Victoria, Zărnești, Bran, Hârlău, Târgu Frumos, Podu Iloaiei, Pașcani, Feldioara, Prejme...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate