În calitate de perfecționist în curs de recuperare și care iubește să găzduiască oameni, dar se luptă adesea să mă abțină să nu fac tot timpul cel mai mult întotdeauna, mi-am propus recent să mă bucur de propriile mele petreceri. Acest lucru înseamnă să delegați fără rușine sarcini unor prieteni binevoitori, să faceți duș cu o oră mai devreme decât cred că ar trebui (acesta este esențial) și să acceptați ideea de făcând mai puțin în departamentul de mâncare și băutură.
Cum arată „a face mai puțin” pentru mine? Strategia mea în aceste zile este să prezint lucruri cumpărate din magazin pe care le iubesc cu adevărat și să le fac să se simtă puțin fanteziste (cum ar fi turnul de cipuri!). Apoi investesc în realizarea unul farfurie spectaculoasă care nu mă va scoate, dar încă se simte creativ. Acel spectacol implică aproape întotdeauna aluat foietaj congelat, alias o petrecere într-o cutie....