Articole postate de Popescu Marius

 • ? „Anca știe” – cel mai nou program de învățare interactivă, axat pe schimbări climatice și eficiență energetică 7

  ? Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB) a lansat miercuri, 15 septembrie, cel mai nou program de învățare interactivă, axat pe schimbări climatice și eficiență energetică, „Anca știe”. Evenimentul de lansare a avut loc la The Pool Clubul Diplomatic din București, în prezența mai multor reprezentanți ai presei, ai ONG-urilor de profil și a… Citește articolul? „Anca știe” – cel mai nou program de învățare interactivă, axat pe schimbări climatice și eficiență energetică The post ? „Anca știe” – cel mai nou program de învățare interactivă, axat pe schimbări climatice și ef

  Citește mai departe
 • ? Cărți citite în lunile iulie-august... 18

  ? În luna iulie am terminat de citit două cărți și în luna august niciuna. Am început o carte mare și grea de care cred că voi trage până la finalul anului. Două bloguri care au jurnal lunar de lectură și pe care le urmăresc Laura Frunză și Ivona Rustem au tot două cărți în… Citește articolul? Cărți citite în lunile iulie-august The post ? Cărți citite în lunile iulie-august appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? Frumusețea “lagom” cu gama Barnangen Oil Intense 15

  Lagom este un cuvânt de origine suedeză și norvegiană care înseamnă echilibrat. Are mai multe sensuri, dar mie această traducere îmi place cel mai mult. Frumusețea echilibrată cred că mă caracterizează cel mai bine. Nici exagerat de mult, nici prea puțin. Fix cât trebuie. Iar noua gamă de produse de la Barnangen conține amestecul optim… Citește articolul? Frumusețea “lagom” cu gama Barnangen Oil Intense The post ? Frumusețea “lagom” cu gama Barnangen Oil Intense appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ☔ Toamna și imunitatea... 25

  ☔ Când vine toamna, simt că îmi scade imunitatea. Poate este de la frig, poate de la oamenii care își suflă nasul și strănută în jur, poate de la ploia rece, poate de la hainele copiilor ude de la atâta sărit prin bălți (că le ajunge apa până la ochi). Habar n-am. Dacă vara petrec… Citește articolul☔ Toamna și imunitatea The post ☔ Toamna și imunitatea appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? 10+ Locuri de mers cu copiii în zilele ploioase în zona Tineretului-Timpuri Noi București 18

  ? Noi locuim în zona Tineretului-Timpuri Noi din București și ne place să ieșim afară des. Chiar și pe ploaie și mai ales după ploaie când sunt bălțile proaspete. Dar ne-am gândit să facem și o selecție a locurilor TESTATE DE NOI și unde copiilor le-a plăcut. Poate locuiți și voi prin zonă sau poate… Citește articolul? 10+ Locuri de mers cu copiii în zilele ploioase în zona Tineretului-Timpuri Noi București The post ? 10+ Locuri de mers cu copiii în zilele ploioase în zona Tineretului-Timpuri Noi București appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? 5 ani de blog ?... 25

  ? Pe 31 iulie, blogul a împlinit 5 ani. Adică fix acum o lună. Dar cum acesta este unul din cele ‘nșpe mii de hobby-uri de-ale mele, aniversarea a putut fi amânată. Dacă nu m-am organizat din timp, de “ziua blogului” eram cu Bogdan bolnav pe la spital apoi cu el în recuperare acasă. Dar… Citește articolul? 5 ani de blog ? The post ? 5 ani de blog ? appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? Sejur în Lara, Turcia la Concorde De Luxe Resort 32

  ? Încă de la primul copil, ne-am dat seama că ni se potrivește sejurul tip all inclusive. Nu mai trebuie să căutăm localuri, să așteptăm ore în șir cu un copil obosit și înfometat să vină mâncarea, avem opțiuni. Noi putem sta într-un concediu de relaxare în care să nu “facem nimic” o săptămână sau… Citește articolul? Sejur în Lara, Turcia la Concorde De Luxe Resort The post ? Sejur în Lara, Turcia la Concorde De Luxe Resort appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ⛰ Cum a fost la Potcoava Mountain Hideaway cu 2 copii 26

  ⛰ De când suntem 4, căutăm genul de locații potrivite pentru familii și de preferat mai aproape de București. Încercăm să evităm Valea Prahovei pentru a evita surprizele neplăcute generate câteodată de aglomerație. Ana (5 ani și jumătate) are rău de mașină, iar bebe Bogdan (1 an și 4 luni) este imprevizibil la drum așa… Citește articolul⛰ Cum a fost la Potcoava Mountain Hideaway cu 2 copii The post ⛰ Cum a fost la Potcoava Mountain Hideaway cu 2 copii appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? Ia – piesa vestimentară pe care o port cu mândrie 39

  ? Ia este un simbol nemuritor al nostru, al românilor. Este o piesă vestimentară ce nu se va demoda niciodată, care avantajează cam toate tipurile de siluetă și poate fi purtată în foarte multe combinații și cam în orice anotimp. Dacă o poartă vedete de la Hollywood, clar este o mândrie pentru noi. ? Am… Citește articolul? Ia – piesa vestimentară pe care o port cu mândrie The post ? Ia – piesa vestimentară pe care o port cu mândrie appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ?‍?‍? Activități pentru toată familia de la Ravensburger 33

  ?‍?‍? Că mie și Anei ne plac activitățile migăloase, care necesită răbdare și atenție cred că v-am mai zis. Chiar mă surprinde Ana cu îndemânarea și răbdarea ei la 5 ani. Când am revenit din Turcia, am primit o comandă de la Ravensburger care a venit într-un moment cât se poate de potrivit. Bebe era… Citește articolul?‍?‍? Activități pentru toată familia de la Ravensburger The post ?‍?‍? Activități pentru toată familia de la Ravensburger appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? Produse consumate de bebe în luna iulie... 31

  ?‍?‍? Ultimul articol a fost publicat fix în prima zi de vacanță a Anei. Adică în urmă cu peste 3 săptămâni. De atunci, nu am mai publicat nimic ? Cu 2 copii mai mereu în jurul meu mi-a fost greu să îmi adun gândurile. Au fost zile în care nici coerentă nu cred că eram…… Citește articolul? Produse consumate de bebe în luna iulie The post ? Produse consumate de bebe în luna iulie appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? Sursele mele de liniște... 105

  ? Eu funcționez pe două moduri: ori sunt în priză și agitată, ori sunt zen și liniștită. Nu prea există cale de mijloc, oricât aș încerca. Sincer, nici nu știu pe care îl prefer. Când sunt în priză, rezolv cele 1000 de lucruri de pe lista de “to do”, dar sunt neliniștită și grăbită. Când… Citește articolul? Sursele mele de liniște The post ? Sursele mele de liniște appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? Ana gătește: Tartă cu brânză... 41

  ? Ana (5 ani) a făcut o rețetă delicioasă de tartă cu brânză. Are gust de prăjitură de la magazin. Am făcut un video cu ea, dar era păcat să nu pun rețeta și pe blog. La cum decurg lucrurile, prevăd un viitor dulce pentru noi. ? Ingrediente: ? Blat: 300 de grame biscuiți Ro… Citește articolul? Ana gătește: Tartă cu brânză The post ? Ana gătește: Tartă cu brânză appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? Posterele de la Poster Store au schimbat camera Anei 53

  ? Schimbările mici din casă pot avea un impact vizual plăcut, de mare efect. Ana a participat la un atelier de design interior și de acolo a venit cu multe idei pentru camera ei. Prima idee implementată de noi a fost cea mai ușoară: am ales alături de ea postere pentru copii de la Poster… Citește articolul? Posterele de la Poster Store au schimbat camera Anei The post ? Posterele de la Poster Store au schimbat camera Anei appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? Și zilelele delicate tot zile din viața noastră sunt – să trăim fiecare moment al vieții 45

  ? De când sunt mamă, oricum m-aș simți, bine/rău trebuie să fiu acolo. Prezentă. Copiii au nevoie de atenția mea, trebuie îngrijiți, spălați, schimbați, hrăniți. Iar eu sunt “adultul de serviciu”. Dacă eu am o zi proastă sau mă simt rău, orice ar fi, trebuie să caut în mine și să îmi adun toată energia… Citește articolul? Și zilelele delicate tot zile din viața noastră sunt – să trăim fiecare moment al vieții The post ? Și zilelele delicate tot zile din viața noastră sunt – să trăim fiecare moment al vieții appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate