Articole postate de Popescu Marius

 • ? Club Vila Bran – un mic Disneyland autohton... 16

  ? Pentru o vacanță alături de copii, Club Vila Bran este o locație de vis. Copiii au foarte multe activități de unde alege, mâncarea este bună, nu te plictisești indiferent de durata sejurului. Noi am luat un pachet de Crăciun și cred că a fost printre cele mai frumoase Crăciunuri în deplasare. Am revenit acasă… Read More »? Club Vila Bran – un mic Disneyland autohton The post ? Club Vila Bran – un mic Disneyland autohton appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? Revelion la Casa Seciu... 18

  ?În ultimii ani, a luat amploare și la noi în țară experiența degustării vinurilor la diferite crame. Experiență pe care soțul meu își dorea să o trăim împreună. Doar că eu vreo 2-3 ani nu am băut deloc alcool. ? Dar anul acesta, de ziua lui (el este născut pe 1 ianuarie) i-am făcut cadou… Read More »? Revelion la Casa Seciu The post ? Revelion la Casa Seciu appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? 19 cărți citite în 2021 și topul personal... 16

  ? În anul 2021 mi-am propus să citesc 30 de cărți. Mi-a reușit până la jumătatea anului să citesc 15 cărți, apoi numărul de cărți citite s-a diminuat grav din mai multe motive: lipsa timpului, am început să îmi cultiv și alte pasiuni, am dat peste o carte pe care o citesc și acum și… Read More »? 19 cărți citite în 2021 și topul personal The post ? 19 cărți citite în 2021 și topul personal appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ??‍?Metoda Curly Girl si produse compatibile... 20

  ??‍? Când țineam metoda Curly Girl de îngrijire a părului, buclele mele naturale erau bine definite, părul avea volum și era hidratat. Fără să fac mare lucru. Am ținut metoda până să rămân însărcinată cu Bogdan, apoi am apelat la alte produse pentru îngrijirea părului și ale nevoilor de atunci. Dar acum am decis să… Read More »??‍?Metoda Curly Girl si produse compatibile The post ??‍?Metoda Curly Girl si produse compatibile appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? Produse consumate de copii în luna decembrie... 14

  ? Luna decembrie a fost pe cât de plină pe atât de frumoasă. Am bifat 3 târguri de Crăciun, zile de naștere, petreceri, o vacanță de vis la munte cu familia, o vacanță în doi, vizite la bunici, calendare advent, decorațiuni de sărbători, voie bună și clipe de aur. A fost o lună foarte bună.… Read More »? Produse consumate de copii în luna decembrie The post ? Produse consumate de copii în luna decembrie appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ❄ Răsfăț de iarnă cu gama Nordica... 18

  ❄ Iarna aceasta tenul meu este cu adevărat răsfățat cu noua gamă de produse Nordica de la Viorica-Cosmetic România. Înainte de sărbători am primit cadou această gamă și de atunci folosesc produsele  minunate pentru iarnă. Nu sunt eu blogger de beauty să analizez toate ingredientele produselor, dar sunt o consumatoare a cremelor și a produselor… Read More »❄ Răsfăț de iarnă cu gama Nordica The post ❄ Răsfăț de iarnă cu gama Nordica appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? Haine deosebite pentru momente deosebite... 21

  ? Când avem evenimente deosebite în familie, intru pe bonprix și sigur îmi găsesc ceva frumos la un preț bun. Merg la sigur. După multiple comenzi reușite, mi-am dat seama că aici găsesc haine pentru toate ocaziile. Dar ce te faci când fiică-ta e mai fashionistă ca tine și urmează ziua ei? O lași pe… Read More »? Haine deosebite pentru momente deosebite The post ? Haine deosebite pentru momente deosebite appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? Onda Coolwaves – aliatul meu în lupta cu celulita 24

  ? Vă anunț de la început că urmează un articol lung, onest și cu poze despre un aparat revoluționar de remodelare corporală testat de mine la clinica DermaBeauty, aparat ce se numește Onda Coolwaves. Ca majoritatea femeilor, am celulită. Și am trăit destul de mult timp cu ea, de prin liceu, până când a devenit… Read More »? Onda Coolwaves – aliatul meu în lupta cu celulita The post ? Onda Coolwaves – aliatul meu în lupta cu celulita appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? Jucării cărora nu le-a dispărut magia după 5 minute 19

  ? În fiecare casă, jucăriile se împart în 2 tipuri: cele care sunt deschise și admirate pentru 5 minute și apoi zac în dulap și cele care sunt “rulate” la maxim, lipite, spălate și curățate la cât de uzate sunt. Cel puțin la noi așa este. Sunt jucării pe care am dat o căruță de… Read More »? Jucării cărora nu le-a dispărut magia după 5 minute The post ? Jucării cărora nu le-a dispărut magia după 5 minute appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? Produse consumate de bebe în luna noiembrie... 43

  ? Noiembrie a fost o lună bună pentru mine. O lună în care m-am concentrat mai mult pe mine, în care am făcut mai mult sport, am mers la tratamente corporale, mi-am permis un weekend doar pentru mine, am fost în alt weekend doar cu soțul prin ținutul Buzăului, a fost bine. A fost luna… Read More »? Produse consumate de bebe în luna noiembrie The post ? Produse consumate de bebe în luna noiembrie appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? Prelungește viața hainelor tale cu Vanish Oxi Action 27

  ? Nu știu dacă vă este cunoscut noul concept de “slow fashion”, dar acesta are la bază mai multe principii printre care și cel de modă durabilă. Adică să îți achiziționezi mai rar piese vestimentare și acestea să fie din materiale rezistente și care nu se demodează. Cred că poate fi numit și “parents fashion”.… Read More »? Prelungește viața hainelor tale cu Vanish Oxi Action The post ? Prelungește viața hainelor tale cu Vanish Oxi Action appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? 6 idei simple de decorațiuni de Crăciun cu vopsea spray 30

  ? Mi-am descoperit o nouă pasiune: vopseaua spray decorativă. Pur și simplu aș transforma toată casa cu ea. ? În câteva secunde și două pufuri schimbi complet culoarea unui obiect. Când am luat câteva spray-uri din MAM Bricolaj am crezut că familia îmi va spune că am exagerat, dar soțul este la fel de încântat… Read More »? 6 idei simple de decorațiuni de Crăciun cu vopsea spray The post ? 6 idei simple de decorațiuni de Crăciun cu vopsea spray appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? Pachete cadou de la Giftly.ro... 23

   ? Dacă nu ai timp să te plimbi prin magazine în căutarea cadoului perfect, dacă nu ai cum să te plimbi prin ele, dacă nu mai ai idei de cadouri, dacă vrei un cadou frumos pentru cineva drag care să îi sosească acasă gata ambalat, atunci pachetele cadou de la Giftly.ro sunt ideea potrivită. Sau,… Read More »? Pachete cadou de la Giftly.ro The post ? Pachete cadou de la Giftly.ro appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ? Jocuri pentru ambii copii și un concurs... 32

  ? Ana mai are puțin și împlinește 6 ani, iar Bogdan are acum 1 an și jumătate. Pe măsură ce crește Bogdan, jocurile lor devin din ce in ce mai interactive. Și este mult mai interesant pentru Ana să se joace cu el. Până acum, s-a tot văitat că nu crește Bogdan mai repede. Chiar… Read More »? Jocuri pentru ambii copii și un concurs The post ? Jocuri pentru ambii copii și un concurs appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe
 • ⛰ Weekend în ținutul Buzăului – itinerariu în natură și obiective turistice deosebite 51

  ⛰ Dacă vreți să vedeți minuni ale naturii (și nu numai) și să vă petreceți un weekend în natură, atunci în județul Buzău găsiți ceea ce căutați. Fie că mergeți singuri sau alături de copii, sunt obiective turistice deosebite ce pot fi bifate de către toată familia. Tocmai am avut parte de un weekend în… Read More »⛰ Weekend în ținutul Buzăului – itinerariu în natură și obiective turistice deosebite The post ⛰ Weekend în ținutul Buzăului – itinerariu în natură și obiective turistice deosebite appeared first on Viatadupabebe.

  Citește mai departe