• img
    • Articole
    • Vizualizări

    marius marin

    Ma numesc Marius si imi place tot ce tine de zona IT . Am inceput sa descoper acest domeniu de prin anul 1999 pe cand lucram la o unitate militara in cadrul transmisiuni , si imi aduc aminte cu placere cand a inceput armata sa ne doteze cu calculatoare care pe atunci era la putere windows 98.Asadar primul meu joc a fost Solitaire si eram atat de incantat ca aveam acces la el :) insa de-a lungul timpului pana in 2015 experienta mea sa imbogatit si acum lucrez cu windows 10. In acest timp am invatat o serie de lucruri importante pe aceasta zona si am lucrat incepand cu windows 311, 95, 98, 2000, Xp, vista, 7, 8 , 10 si cu linux Mint, Suse, Debian , Arch ,Ubuntu ,Mandriva , OpenSuse si altele ...De Grafica si Design ma lovesc tot timpul deoarece mai lucrez ca si Freelancer in timpul liber

    Profilul de blogger pe toateBlogurile

Articole postate de marius marin

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Recomandate

Top Bloggeri