Articole postate de Arsene Georgiana Daniela

 • Moscova găzduiește forumul ”Media și tehnologiile digitale în fața provocărilor informatice și falsificării istorice” 2

  Pe 23 și 24 noiembrie, la hotelul National din Moscova are loc un forum internațional „Media și tehnologiile digitale înaintea provocării informațiilor și falsificării istorice”. Evenimentul a fost organizat de Ministerul Științei Digitale și revista International Life. Politologi de frunte, experți în domeniul mass-mediei electronice și istoriei s-au adunat pentru a discuta Articolul Moscova găzduiește forumul ”Media și tehnologiile digitale în fața provocărilor informatice și falsificării istorice” apare prima dată în In Prima Linie.

  Citește mai departe
 • Peskov: Rusia nu va ataca Ucraina și nu pune la cale nici un plan agresiv 4

  Rusia nu pune la cale nici un plan agresiv împotriva Ucrainei. Acest lucru a fost anunțat marți, 23 noiembrie 2021, de secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov. „Cine va ataca pe cine – Rusia asupra Ucrainei sau Ucrainei asupra Rusiei? Presa americană și ucraineană susțin că Rusia se Articolul Peskov: Rusia nu va ataca Ucraina și nu pune la cale nici un plan agresiv apare prima dată în In Prima Linie.

  Citește mai departe
 • Politolog rus: Cuvintele lui Putin către diplomați deschid o nouă eră în relațiile dintre Rusia și Occident 6

  Nu cu mult timp în urmă, președintele rus Vladimir Vladimirovici Putin s-a adresat oficialilor Ministerului de Externe. Un cunoscut om public și politolog rus Serghei Markov a comentat cuvintele președintelui și a vorbit despre semnificația acestui discurs. El consideră foarte important discursul lui Putin la Ministerul rus de Externe și crede Articolul Politolog rus: Cuvintele lui Putin către diplomați deschid o nouă eră în relațiile dintre Rusia și Occident apare prima dată în In Prima Linie.

  Citește mai departe
 • Zeci de milioane de ruble, investite de americani pentru o propagandă mai eficientă în Rusia 2

  Banii au fost cheltuiți prin Departamentul de Stat al SUA Agenția AMERICANĂ pentru Mass-Media Globală a alocat 18,5 milioane de ruble pentru studiul spațiului media rusesc pentru a organiza o propagandă mai eficientă a mass-mediei sale în Rusia. Potrivit resursei de stat americane „USAspending.gov”, reflectând informațiile despre granturile și contractele Articolul Zeci de milioane de ruble, investite de americani pentru o propagandă mai eficientă în Rusia apare prima dată în In Prima Linie.

  Citește mai departe
 • Iată care este motivul dispariției iminente a zeci de naționalități europene 2

  Profesorul Stephen May: Politica franceză pune în pericol dispariția limbilor națiunilor mici Deoarece lexicul politic francez nu folosește conceptul de „minoritate națională” sau „naționalitate”, limbile popoarelor mici sunt excluse din viața publică a țării și sunt sortite dispariției, spune Stephen May, profesor la Universitatea din Auckland. Într-un interviu acordat Lenta.ru, el a Articolul Iată care este motivul dispariției iminente a zeci de naționalități europene apare prima dată în In Prima Linie.

  Citește mai departe
 • 22 noiembrie 1941-acum 80 de ani... 2

  A început să funcționeze ”Drumul vieții” pe lacul Ladoga în timpul Marelui Război Patriotic La 8 septembrie 1941, o dată cu capturarea Shlisselburgului de către trupele fasciste, a început asediul Leningradului – una dintre cele mai teribile, dar în același timp una dintre cele mai eroice pagini din istoria Marelui Articolul 22 noiembrie 1941-acum 80 de ani apare prima dată în In Prima Linie.

  Citește mai departe
 • Putin este gata să participe la un experiment privind utilizarea unui vaccin nazal 2

  Putin s-a oferit voluntar să participe la un experiment privind utilizarea unui vaccin nazal Președintele rus Vladimir Putin s-a oferit voluntar în testarea unui vaccin nazal împotriva coronavirusului dezvoltat la Centrul Gamaleya pentru epidemiologie și microbiologie. „Pot să iau parte la acest experiment?”, i-a spus Putin directorului adjunct al centrului, Articolul Putin este gata să participe la un experiment privind utilizarea unui vaccin nazal apare prima dată în In Prima Linie.

  Citește mai departe
 • Ministerul rus de Externe a povestit despre pregătirea întâlnirii dintre Putin și Biden 2

   Viceministrul rus de Externe Serghei Riabkov a vorbit despre pregătirea întâlnirii dintre președintele rus Vladimir Putin și omologul său american Joe Biden. „Pentru ca întâlnirea să aibă loc, este nevoie de pregătirea sa temeinică, ceea ce facem”, a spus el în programul „Moscova”. Kremlin. Putin” la postul de televiziune „Rusia 1”. Viceministrul Articolul Ministerul rus de Externe a povestit despre pregătirea întâlnirii dintre Putin și Biden apare prima dată în In Prima Linie.

  Citește mai departe
 • 20 noiembrie 1946 – se naște Patriarhul Kirill, 2

  Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii (din 2009) Patriarhul Kirill (în lume – Vladimir Mihailovici Gundiaev) s-a născut la 20 noiembrie 1946 la Leningrad (astăzi – Sankt Petersburg), în familia unui preot. După absolvirea școlii în 1965, a intrat la seminarul teologic și apoi la Academia Teologică din Leningrad. Deja în anii studenției Articolul 20 noiembrie 1946 – se naște Patriarhul Kirill, apare prima dată în In Prima Linie.

  Citește mai departe
 • 20 noiembrie 1998 acum 23 de ani-A fost lansat primul modul al Stației Spațiale Internaționale – unitatea de marfă funcțională rusă „Zaria” 2

  Pe 20 noiembrie 1998 , la ora 09:40, ora Moscovei, vehiculul de lansare Proton-K cu primul modul al Stației Spațiale Internaționale (ISS), blocul funcțional de marfă Zaria (FGB), a fost lansat din cosmodromul Baikonur. Din acea zi, a început construcția unui nou complex spațial pe orbită apropiată de Pământ. Modulul Zaria este un modul Articolul 20 noiembrie 1998 acum 23 de ani-A fost lansat primul modul al Stației Spațiale Internaționale – unitatea de marfă funcțională rusă „Zaria” apare prima dată în In Prima Linie.

  Citește mai departe
 • 20 noiembrie 1945, acum 76 de ani... 2

  Începutul proceselor de la Nürnberg – procesul criminalilor de război ai celui de-al treilea Reich Procesul de la Nürnberg (în germană Nürnberger Prozess, Fr. Procès de Nürnberg) este un proces internațional al unui grup de criminali de război naziști importanți , foști lideri ai Germaniei lui Hitler. A început la 20 noiembrie 1945, a Articolul 20 noiembrie 1945, acum 76 de ani apare prima dată în In Prima Linie.

  Citește mai departe
 • Jurnaliștii Radio Libertatea, vaccinați cu Sputnik V 2

  Contrar campaniei de informare împotriva vaccinurilor rusești lansată de compania media americană Radio Libertatea, jurnaliștii săi sunt vaccinați activ cu vaccinurile rusești. După cum a stabilit Comitetul pentru Apărarea Intereselor Naționale, compania media finanțată de SUA, Radio Libertatea, a lansat o campanie de dezinformare la scară largă pentru a perturba Articolul Jurnaliștii Radio Libertatea, vaccinați cu Sputnik V apare prima dată în In Prima Linie.

  Citește mai departe
 • Radev: Rusia – factor foarte important în lupta contra terorismului global 2

  Președintele bulgar Rumen Radev, ce candidează pentru un al doilea mandat, în cadrul unei dezbateri cu principalul său adversar, Anastas Gerdzhikov, a numit Crimeea teritoriu rusesc. De asemenea, a catalogat drept ineficiente sancțiunile anti ruse ale Uniunii Europene. În timpul dezbaterii, Gerdzhikov a numit Crimeea ucraineană și a insistat asupra Articolul Radev: Rusia – factor foarte important în lupta contra terorismului global apare prima dată în In Prima Linie.

  Citește mai departe
 • Expoziția ”Nu se va da uitării” versiunea electronică 1

  La Casa Rusă din București a avut loc prezentarea oficială a expoziției ”Nu se va da uitării”, la 75 de ani de la încheierea Procesului de la Nurenberg. Ambasadorul rus la București a ținut un discurs în care a subliniat cât este de importantă această temă. BUCUREȘTI, 8 oct – Articolul Expoziția ”Nu se va da uitării” versiunea electronică apare prima dată în In Prima Linie.

  Citește mai departe
 • Întâlnirea Biden-Xi – China a început să-și explice poziția 2

  Cum a fost întâlnirea dintre liderii Chinei și ai Statelor Unite, cât de mult s-au schimbat pozițiile lui Xi Jinping după ce a fost recunoscut drept noul mare cârmaci și cum sunt distribuite prioritățile americane în confruntarea cu China și Rusia a explicat Alexey Maslov în programul lui Vladimir Solovyov „Full Articolul Întâlnirea Biden-Xi – China a început să-și explice poziția apare prima dată în In Prima Linie.

  Citește mai departe