Hrana de calitate pentru sufletele loiale de catelusi

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Ziarul lui Ipu

Inca de la geneza universului, Creatorul a dat animalele in grija omului fiindca ele nu pot vorbi sa spuna de ce au nevoie sau ce le doare. In compensatie, desi nu sunt cuvantatoare au un suflet de aur, ne apara si ne incanta cu jocul si voiosia lor, iar recunostinta lor este proverbiala. Toata lumea isi aminteste cantecul cu omul care din bucata lui de paine a crescut un om si un caine, iar dintre cei doi, doar animalul isi mai arata recunostinta.

Cainii au nevoie de hrana de calitate ca sa se dezvolte armonios, sa nu se imbolnaveasca si sa nu cheltuiti mai mult cu ei la veterinar. O punga de  ROYAL CANIN SHN MINI ADULT 8 KG reprezinta alegerea ideala deoarece:

-comandati o data si va asigurati necesarul de hana pentru o saptamana sau o perioada mai indelungata de timp, in functie de animalele de talie mica pe care le aveti de hranit<...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate