MADE IN CHINA, povesti de calatorie cu Roxana si Costin Nicolae

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Filme si Carti

via Stampsonthepassport.com

16 octombrie 2017, la Journey Pub (str. George Enescu nr.25, in Piata Romana)

* Eveniment cu intrare libera in limita a 100 de locuri disponibile. Pentru a rezerva un loc la eveniment va rugam sa sunati la numarul 0752 285 286 Journey Pub.

Povesti via Stampsonthepassport.com

Roxana si Costin sunt un cuplu urban, iar dragostea de aventura si interesul pentru descoperirea de noi culturi i-a unit in urma cu mai mult de un an si le-a directionat pasii in cele mai colorate colturi ale lumii. In ciuda job-urilor corporatiste ei isi transforma vacantele si weekend-urile prelungite in evadari spectaculoase din contextul vietii profesionale. Peste 40 de tari vizitate, mii de kilometrii zburati, de la Piramidele din Giza, la Colosseum, si pana la Taj Mahal sau lacurile cristaline ale Finlandei, cei doi au adunat aventuri, noi prieteni si experiente povestite pe blogul lor Stampsonthepassport...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate