Black Friday de Gaming la PC Garage – cu sute de produse la pret redus

  • Postat în IT
  • la 14-11-2017 16:18
  • de Mihai V
  • 170 vizualizări

PC Garage, singurul magazin online dedicat 100% pasionatilor de gaming si hardware, te asteapta si anul acesta cu o noua campanie de Black Friday, de data aceasta cu sute de produse la preturi imbatabile.Startul reducerilor incepe in noaptea dintre 16 – 17 noiembrie si continua pana pe 19 noiembrie, in cadrul campaniei ”Black Weekend”. In toata aceasta perioada va asteptam sa profitati de reduceri de pana la 50%, pentru peste 1.200 de produse distincte, din categoriile de componente si gaming, telefoane, televizoare si gadget-uri.

“In editia de anul acesta ne-am dorit sa recompensam fidelitatea clientilor nostri, oferind reduceri substantiale la aproape toate gamele de produse vandute prin platforma noastra, punand totusi un accent puternic pe segmentul de gaming. Mai mult, clientii nostri vor gasi pe site-ul PC Garage.ro stocuri suplimentare si reduceri pe masura la telefoane, gadgeturi si televizoare de ultima generatie. Comparativ cu anul trecut, credem ca la fin...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate