De ce nu-ti iese reteta ca la carte

Drag cititor fidel sau infidel,Tu care-ti smulgi parul din cap cand o reteta nu-ti iese cum ai citit, sau mai nou, ai vazut in video-uri, nu de da in anul mortii. Te rog.Ia citeste si bea niste socata din aia traditionala.Nu toti ne-am nascut Jamie Oliver. Sincer, nici el nu s-a nascut asa... A trebuit sa se dezbrace mai intai (pe post national - intereseaza-te), si-apoi a devenit din ce in ce mai "Jamie Oliver." I-au trebuit ani, mai, ani!Tu, daca n-ai fizicul lui, nici sa nu te gandesti sa-ti arati slanina prin platouri. Un chef (citeste sef, ba'..,  e in franceza) cu burta gol... nu va deveni niciodata Jamie Oliver.Stiu ca ai urmarit pasii exact. Da, asta era simplu.Stiu ca ti-a luat 5 ore mai mult decat zicea reteta. Numai sa aduni toate ingredientele ti-a trebuit 1 ora. Sa cureti un cartof ti-a luat 5 minute si aia au facut o reteta in mai putin de 1 minut. Aia au trecut cu mana peste salam, si pac, era feliat perfect. Aia ai batut din palme, si hop...