Toată lumea știe cum se face humusul, da?Dacă nu, înveți acum. Nimeni nu s-a născut învățat.Este simplu, ieftin, rapid și foarte delicios. Alternativă foarte colorată la iahnia de fasole! Proabil ai mai auzit. Rețeta nu-i așa de originală.Ideal pentru celiaci pentru că este gluten free.Optim și pentru vegani și vegetarieni pentru că-i de post.Excelent ca aperitiv la orice petrecere pentru că se poate prepara cu o zi înainte.Se poate pune pe pâine proaspătă sau prăjită, dar și pe biscuiți sărați (crackers). Ca iahnia de fasole.Știu că-i făinos și oamenii care se respectă nu mănâncă făinoase pe pâine.Băi, atunci eu nu mă respect, bine?
Idee de servire. Prefer feliile mai mici
Grad de dificultate: redus Timp de preparare: 15-20 min dacă năutul e fiert (conservă/borcan)Porţii: 2 – Pentru mai multe porții, dublează/triplează cantitățileAi nevoie de...