Importanța mândriei de a lucra pentru o companie – modelul Facebook

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Doru Dima

Dacă putem numi un subiect recurent în domeniul management-ului, acela este “engagement-ul” angajaților. Este clar pentru toată lumea că satisfacția la locul de muncă nu mai este de ajuns pentru a vă menține angajații productivi. Cu toții știm că un angajat cu un nivel ridicat de engagement își face treaba mult mai bine – și de aceea echipele sau companiile care dispun de astfel de angajați sunt mult mai productive, profitabile și mai lipsite de probleme.

Deoarece engagement-ul este atât de important pentru companii, vă voi prezenta un studiu de caz despre compania Facebook pentru a înțelege mai bine ce îi face pe oameni să fie mai productivi la locul de muncă. Mulți cred că principalii factori pentru a obține un nivel de engagement ridicat sunt ca o persoană să lucreze alături de cel mai bun prieten al său, să fie tratată cu respect, să aibă un manager preocupat de angajați sau să aibă un control mai mare asupra echilibrului în...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate